HTML

Wicca Blog

Wicca Hitelesen.

Kérdésed van a Boszorkányságról? Olvastál a Wiccáról, de nem tudod mit higgy el, és mit ne? Szeretnél többet megtudni a mágiáról, vagy a Pogány vallásokról?

Jó helyen jársz!

Kérdéseiteket továbbra is várjuk a witchblood.org@gmail.com emailcímen.

A Wicca.blog.hu a Witchblood.org Nemzetközi Wicca és Pogány Közösség kezdeményezése.

Kérdés: Tudsz mondani olyan varázslatot, amivel magamhoz láncolhatom a kedvesemet?

2010.06.07. 20:25 Cornelius - Witchblood.org Wicca Közösség

Válasz:

Tudok, de nem mondok. :) Hogy miért, annak több oka van:

1. A Wicca közösség általánosságban etikátlannak minősíti azokat a varázslatokat, amelyek egy másik ember akaratának befolyásolására irányulnak. Az ilyen varázslat szemben áll az Intelemmel (Ha azzal nem ártasz, azt tedd mit akarsz.), és hosszú távon rendkívül kedvezőtlen körülményekkel jár. Szerelmi kötést végezni tehát nem éri meg semmilyen szempontból.

2. Ha igazán szeretsz valakit, nem akarsz belőle "bábút" csinálni, ez ilyen egyszerű. A szerelmi kötés egyoldalú és önző dolog, a végeredmény pedig egy olyan illúzió, amelyről a szíved mélyén mindig tudni fogod hogy hazugság.

Javaslat:

Célszerű a kívánt személyt hagyományos eszközökkel, kedvességgel és hasonlókkal meghódítani. Általános (tehát nem meghatározott személyre irányuló) varázslatot végrehajtani teljesen rendben van. Célszerű lehet még a Szerelem Istennőjének áldozatot bemutatni, és hozzá imádkozni (ez utóbbi többszörösen bizonyított, és bevált módszer).

Neked is van kérdésed? Írd meg emailben (witchblood.org@gmail.com), vagy írj Corneliusnak közösségi oldalunkon!

Szólj hozzá!

Címkék: szerelem etika szerelmi mágia varázslat boszorkányság kötés intelem varázslás wicca ártás

A bejegyzés trackback címe:

https://wicca.blog.hu/api/trackback/id/tr162061193

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása